Informatie

Hier vind je onder meer uitleg over de relatie tussen geluid en gehoorschade, maar ook handige links naar instanties die je info (én meer) kunnen verschaffen.

informatie item afbeelding

GELUID & VOLUME:

Goede muziek hoor je graag lekker hard! Met een koptelefoon kun je zelf het volume bepalen, maar hoe doe je dat bij een band of dj? Onze locaties zorgen voor een veilig volume en verkopen oordoppen, zodat jij zo lang mogelijk kunt blíjven genieten.

informatie item afbeelding

GELUID & METEN:

Het maken van ‘goed’ geluid is van veel factoren afhankelijk. De technici in onze locaties werken eraan om het geluid zo te regelen dat het past bij de zaal, het optreden, het tijdstip, de drukte... Kortom: het moet optimaal zijn, om zo min mogelijk oren te irriteren.

informatie item afbeelding

GELUID & GEZONDHEID:

Sta je vaak in hoge geluidsdrukken? Dan is het verstandig om oordoppen te gebruiken. Als je investeert in goede doppen, word je minder moe en kun je het oplopen van gehoorschade voorkomen.

Een jaarlijkse check van je gehoor, net zo belangrijk als de tandartscontrole!

Hoe ontwikkelt jouw gehoor zich? Het is belangrijk om dat in kaart te brengen met de nieuwste onderzoekstechniek: Oto Akoestische Emissies (OAEs). Deze techniek brengt gehoorschade al in een zeer vroeg stadium aan het licht, zodat er tijdig maatregelen genomen kunnen worden.

Hoe kom je te weten of je oordoppen je goed beschermen? Van belang is om jaarlijks de ‘goede werking’ (lekdichtheid) van je oordoppen te laten controleren.

Waar kun je terecht voor professionele begeleiding op vlak van preventie van gehoorschade? HearingCoach is een organisatie van preventieve audiologen gespecialiseerd in preventieve gehoorzorg.

informatie item afbeelding

VERKOPERS VAN GOEDE OORDOPPEN:

Oordoppen kun je tegenwoordig overal kopen. Maar we hebben het hier niet over huis-, tuin- en keukenmiddeltjes; jouw oren zijn het waard om in te investeren zodat ze gezond blijven! Kijk voor kwalitatief goede doppen bijvoorbeeld eens bij onderstaande bedrijven. Vind jij dat jouw bedrijf hier bij hoort te staan? Bericht ons dan via info@ilovemyears.nl .

MEER INFO

Meer informatie is te vinden op: