Door oordoppen met muziekfilter ...

hoor je de muziek nog steeds goed
kun je makkelijker met elkaar praten
ben je minder moe na afloop
bescherm je beter je gehoor

Koop hier je universele oordoppen met muziekfilter

Klantreviews

Dit zeggen klanten over oordoppen met muziekfilter
Wist vooraf niet dat ik er zo blij mee zou zijn! Ik baal als ik ze een keer vergeet, dan koop ik weleens van die goedkopere doppen bij de entree van een club, maar die zijn lang niet zo goed en fijn...
Pim Meijer
Sinds ik Doppies gebruik op festivals lig ik niet meer met suizende oren in mijn tent. Vóór ik op het festivalterrein kom doe ik ze in en ze gaan pas weer uit als ik door de poorten naar buiten loop! Muziek en gesprekken zijn soms zelfs beter te verstaan dan wanneer ik geen oordoppen in heb..
Maarten
Ik heb een keer een half uurtje de oordoppen van mijn beste vriendin geprobeerd, en heb daarna meteen dezelfde gekocht. Zonder haar had ik niet geweten dat het fijn is om een hele dag op Lowlands mét oordoppen te lopen. Ik kan niet meer zonder...
Ilse van Dijk
Kwaliteit en draagcomfort zijn essentieel. Goedkoop gaat niet boven comfort, want als het niet lekker zit, draag je het ook niet.
Marlon
Ik heb twee keer een piep gehad na het uitgaan en ben mij kapot geschrokken. Kocht met tegenzin goede oordoppen van 30 euro, maar man man wat ben ik blij... Nu dragen mijn vrienden het ook, dat is beter...
Sander Claes
Positieve punten
+Geluid werd getemperd maar bleef goed
+Iedereen goed verstaanbaar
+Blijven goed zitten.

Negatieve punten
-Even wennen aan je eigen stem
Cindy
Blij met deze oordopjes, passen prima, vallen niet uit. Feestweek in ons dorp, veel artiesten en veel geroezemoes, harde muziek, dj. Als ik de oordopjes uitdeed hoorde ik de harde geluiden. Muziek was mooi, je kon iedereen goed verstaan met de oordopjes in. Ik moest alleen wennen aan m'n eigen stem die je anders hoort dan zonder oordopjes maar dat is natuurlijk met alle oordopjes zo.
Cindy
Ik draag ze zelfs in de kroeg. Daardoor hoor je het gebrul verderop minder sterk..
Geertje
Wat een fijne gehoorbescherming! Ik heb ze aangeschaft om te gebruiken op festivals. Ik heb de muziek heel goed kunnen ervaren en je kan zelfs tijdens de optredens gewoon met je vrienden praten. Fijn dat ze in verschillende maten zijn.
Karin
Ik had eerst goedkope doppen van 15 euro. Die vond ik niet zo fijn en droeg ze niet echt. Toen kreeg ik voor mijn verjaardag echt goede oordoppen van 30 euro en die zitten zoveel beter. En het geluid is ook veel beter.
Anoniem
Pas mijn tweede paar besteld, de eerste heb ik zeker een paar jaar plezier van gehad! Maar omdat je oren op de een of andere manier blijven groeien en veranderen heb je op een gegeven moment toch nieuwe nodig. Ik heb alle doppen al geprobeerd, van herrieschoppers waxbollen etc maar die zijn te groot, vallen eruit en werken niet. Deze doppen zijn heel zacht en sluiten je oren af en je voelt ze niet zitten.
Nancy uit Rotterdam
Ik moest echt wel even wennen aan mijn stem (die hoor je harder), en je moet ook voor je gevoel harder praten. Maar als je dat eenmaal weet, dan is het prima om je gehoor te beschermen!
Bart uit Utrecht
Ik ga naar concerten en festivals om leuk met vrienden weg te zijn. Maar de muziek vind ik altijd te hard. Ik irriteer mij er echt ook aan en ben altijd degene die het wel heeft gezien terwijl de rest nog wil blijven. Nu met oordoppen trek ik het veel beter.
Juul
“Ik gebruik sinds een paar jaar oordoppen als ik een avondje uit ga of naar een festival. Ze zitten lekker en ik kan nog gewoon met mijn vrienden praten. Ik ben echt hartstikke tevreden! Ze hangen altijd aan mijn sleutelbos, voor als ik onverwachts op een feestje beland”
Sander
Ik zag op youtube een gast die gehoorschade heeft en riep dat je zelf oordoppen moet dragen omdat de muziek hard staat. Ik heb ze toen gekocht en wist niet dat je nog zo goed kan horen met doppen. Ik vind het prima met doppen, dus draag ze wel.
Martin Jonk

I Love My Ears is een initiatief van muziekliefhebbers. Dit zijn onze tips: 
1. We raden een demping aan van minimaal 15 decibel (dB).
2. Let op de pasvorm van de oordop. Deze moet het oor volledig kunnen afsluiten.

Koop hier je oordoppen op maat met muziekfilter