Friends of I Love My Ears

Check it out: dit is waarom zij meedoen

 

 

Martin Garrix
DJ & Producer
Martin Garrix is DJ en muziekproducent. Garrix brak door met zijn single Animals in 2012 en heeft inmiddels op alle grote festivals opgetreden, waaronder Coachella, Ultra Music Festival en Tomorrowland. Hij werkte samen met met artiesten als Dua Lipa, Avicii, David Guetta, en Troye Sivan. In 2016 richtte hij het platenlabel Stmpd Rcrds op. Hij is drie keer uitgeroepen tot populairste DJ van het jaar door het Britse tijdschrift DJ Magazine tijdens het Amsterdam Dance Event.
Mick Piersma
Zanger JINX
Mick Piersma is de leadsinger van Jinx. Jinx is een metalband uit Amsterdam en vult sinds 2003 de zalen met onder andere de plaat Rock City. Met een rauw geluid, wat een beetje weg heeft van Iron Maiden, zorgt Mick en de band voor hun eigen oren en die van de bezoekers. "De hele band gebruikt oordoppen, want het is goed om je oren te beschermen, zeker voor later", aldus Mick.
MC Logisch
Rapper & MC
Logisch komt uit Suriname en is geboren als Wilmon Refos. Hij kwam op zijn tiende naar Nederland en al snel werd hij geobsedeerd door rapmuziek. Hij werkte met verschillende artiesten samen, zoals Brainpower en Anthony Real.
Bazz Barnasconi
Zanger Bazzookas
Bazzookas is opgericht in 2009 en spelen disco met de herkenbare ska afterbeat. Bazz is de leadzanger en zijn motto is "achter in de zaal hoor je me nog beter". De Bazzookas ken je uit de Wereld Draait Door en spelen op festivals als Sziget (Hongarije).

Onze aangesloten poppodia, festivals, sportlocaties en studentenfeesten vormen samen met de friends onze movement. Doe ook mee!