Celebrate Safe op steeds meer plekken zichtbaar

nieuws afbeelding

In 2017 is Celebrate Safe op 150 feestlocaties actief geweest. Daarbij is onder andere de boodschap van I Love My Ears uitgedragen. Celebrate Safe zorgt ervoor dat een bezoeker bewuster met feesten en wat daarbij speelt omgaat.

Achtergrond Celebrate Safe
Er gaat niets boven opgaan in de muziek, dansen in de zon, onderdeel zijn van een grote uitzinnige groep feestvierders, dansen tot je voeten niet meer willen, chillen op de camping, flirten met mooie mensen en losgaan met je vrienden. Niets is mooier dan het goede leven te vieren en het mooie gevoel te delen met alle partypeople om je heen. Nog mooier aan een goed feest, is heelhuids en gezond weer thuiskomen.

Hoe leuk feesten ook is, het is nooit helemaal zonder risico’s. Het is daarom goed te weten wat de risico’s zijn, voor je gehoor, van blaren, uitdroging tot het gebruik van alcohol en andere drugs.

De organisatoren die Celebrate Safe ondersteunen zetten zich al langere tijd in voor het veilig bezoeken van evenementen en zijn zich er van bewust welke risico’s dit met zich mee brengt.

Celebrate Safe is een platform met tips en betrouwbare informatie over bewust en veilig feesten.