Plug in Party on Movement

Op 24 juni start de Plug in Party on Movement. Een impuls voor de I Love My Ears campagne. Het doel van de Movement is om het gebruik van oordoppen met een muziekfilter extra onder de aandacht te brengen en het gebruik ervan bij muziekevenementen te stimuleren.

Samen met 200 ambassadeurs uit het hele land start vanaf 24 juni de Plug in Party on Movement. Deze ambassadeurs motiveren hun volgers om ook oordoppen met muziekfilter te dragen bij een bezoek aan een festival of concert. Via hun eigen social media-kanalen enthousiasmeren zij vrienden, bekenden en onbekenden om door te klikken naar hun eigen profiel op www.pluginpartyon.nl. Daar kan de lezer de ambassadeur digitaal steunen en de Movement onderschrijven. Ambassadeurs met veel supports maken kans op een prijs. Inschrijven als ambassadeur kan tot en met 19 juni.

“Jarenlang ging ik zonder oordoppen uit, totdat ik gehoorschade opliep. Sindsdien ben ik heel zuinig op mijn oren en draag ik op muziekevenementen altijd oordoppen met muziekfilter. Mijn vrienden heb ik al overtuigd hetzelfde te doen, nu de rest nog”, aldus ambassadeur Anne Tonen.