I Love My Ears nu ook in het Engels beschikbaar

De website en Facebookpagina van I Love My Ears zijn vanaf nu ook in het Engels beschikbaar. I Love My Ears is een Nederlandse campagne, maar niet alleen ‘Nederlandse’ oren moeten beschermd worden. Om een breder publiek te bereiken hebben we daarom de website en Facebook tweetalig aangeboden.

Nederland is een land waar veel verschillende nationaliteiten vertegenwoordigd zijn en dat betekend dat lang niet iedereen Nederlands spreekt of leest. Wij vinden het belangrijk dat zo veel mogelijk mensen bewust zijn van gehoorbescherming en wat je zelf kunt doen om je oren te beschermen. Daarom is de website vertaald en hebben wij een Engelse Facebookpagina gemaakt. Bezoek beide Facebook pagina’s via de links hieronder. De Engelse website bereik je door op de Britse vlag bovenaan de pagina te klikken.

Ook zien we, mede vanwege de Engelse campagnenaam, dat veel websitebezoekers uit Engelstalige landen komen. I Love My Ears heeft door de website tweetalig aan te bieden nu een internationaal bereik, waardoor de bewustwording rondom gehoorbescherming nog verder groeit.